• Start
  • Voorpagina
  • Introductiepagina
  • Indeling
  • Extra
  • Kosten
  • Persoonlijke gegevens
  • Betalen
  • Voltooid

Start

Maak ook een tastbare en blijvende herinnering van dit online digitale reisverslag!

Met slechts enkele muisklikken kun je van het online digitale reisverslag kamelen_in_italie van Diane Zaky een hoogwaardig papieren reisdagboek laten drukken.
Klik op "volgende", personaliseer en bestel het dagboek voor een mooi aandenken aan een onvergetelijke herinnering op je deurmat!

Let op: Bij TravelMessage kun je alleen veilig en vertrouwd met iDeal betalen. De eerste dagboeken zullen naar verwachting de 3e week van april worden uitgeleverd. Daarna hanteren we een levertijd van ongeveer 2-3 weken.

Personaliseer de voorkant

Bij TravelMessage kun je de voorkant van het dagboek personaliseren met foto's uit het verslag zelf! Ook bepaal je hier de titel en subtitel van het dagboek.

Klik op afbeelding selecteren om een foto uit jouw verslag toe te voegen aan de voorkant. Je hebt in totaal 5 afbeeldingsvlakken en dus 5 foto's op de voorkant.

Klik op (sub)titel selecteren om het dagboek een titel en een subtitel te geven. Let op, de titel verschijnt onderaan elke pagina in het dagboek!

 
 
 
 
 

Personaliseer de introductiepagina

De introductiepagina is de eerste pagina van het dagboek dat men ziet wanner het dagboek wordt opgengeslagen. Hier heb je de mogelijkheid om een eigen persoonlijke tekst of boodschap te plaatsen. Standaard bestaat deze tekst uit de introductie tekst van het online reisverslag met eventueel de pasfoto uit de online versie. Naar wens kun je beide vervangen door een eigen tekst en foto.

Afbeelding:

Als je de afbeelding wilt wijzigen kies dan een foto van je harde schijf. De foto wordt automatisch verkleind naar pasfotoformaat.

Let op: de bestandsgrootte van de foto mag maximaal 1 mb zijn. Gebruik jpgresizer om het bestand eventueel te verkleinen.

Introductietekst:

Als je de introductietekst wilt wijzigen kun je dat hier doen.

TIP: Als je het album cadeau geeft aan de TravelMessenger, dan kun je hier je eigen persoonlijke boodschap en foto kwijt!

Indeling van het boek


Het boek wordt gedrukt zoals een echt boek. Alle hoofdstukken (dagboekberichten) beginnen standaard op de rechterpagina. Hierdoor kan het wel voorkomen dat er pagina's zonder content in het boek komen, maar dit is mooier en overzichtelijker om door het boek te bladeren.


Het boek wordt doorlopend gedrukt. Hoofdstukken kunnen links of rechts beginnen. Hierdoor heb je geen lege pagina's en de bijbehorende kosten. Het is wel minder mooi en overzichtelijk, omdat je nu minder goed kan zien of er een nieuw dagboekbericht begint als deze op de linkerpagina staat.

Extra's

Gastenboek toevoegen

Je hebt de mogelijkheid om alle gastenboekberichten toe te voegen aan het boek. Dit resulteert in extra pagina's. Hieronder kun je meteen zien hoeveel dat extra kost.

(+ € ,-)

USB stick met digitale bestanden

Naast de papieren versie van je dagboek kun je er ook voor kiezen om je dagboek als PDF op USB-stick te ontvangen. Eventuele videobestanden en foto's worden er ook opgeslagen.

(+ € ,-)

Kosten

Het dagboek is nu klaar om te bestellen. Het dagboek bestaat uit  pagina's.

Klik hier om een voorbeeld van het boek te bekijken.

Omdat jouw dagboek uit meer dan 260 pagina's bestaat zal jouw dagboek in  delen worden gedrukt.

Vul hieronder in hoeveel dagboeken je wenst te ontvangen (maximaal  stuks per order).

Aantal:
Dagboek ( pagina's)
,-
Gastenboek (+ pagina's)
,-
Digitaal op USB-stick
,-
Korting
,-
Verzendkosten
,-
Totaal
,-

Vul onderstaand formulier in en plaats de bestelling

Besteller gegevens

Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
E-mail:
Ander afleveradres:

Afleveradres

Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:

Besteloverzicht

Dagboek ( pagina's)
,-
Gastenboek (+ pagina's)
,-
Digitaal op USB-stick
,-
Korting
,-
Verzendkosten
,-
Totaal
,-

U kunt dit bedrag via iDEAL overmaken.

 
de algemene voorwaarden

Betalen

iDeal

Voltooid

Een ogenblik geduld A.U.B.